Status Efter 7 Dages Daily Blogging

Den 6. februar udfordrede jeg mig selv til at skrive et blog post på 10 minutter. I den satte jeg mig spontant for at skrive et blog post hver dag i en måned, inspireret af YouTube vlogging konceptet "daily vlogging".

Nu er det 7 dage siden og det er tid til at gøre status.

1. Er der nogen som læser bloggen?
Her kan du se et overblik fra posthaven.com dashboard over de 6 sidste dages blog posts 👇

Som man kan se er det kun Rigtige og Forkerte Ting at Arbejde på og Sprogmodellers Emergente Evner  som har visninger (og så lige "Visuel Sprogmodellering?", men det er mig selv der har klikket ind på den 😅)

Årsagen til at de har visninger er fordi jeg har delt dem på Linkedin. Den første har mange visninger, som sikkert skyldes nyhedsværdien i at jeg har lavet en blog på mit eget domæne. Den anden fik i hvertfald markant færre visninger 😅 

Konklusionen her er at ingen læser med, hvis jeg ikke promoverer de individuelle blog posts.

2. Hvordan er det at skrive et post hver dag?
Jeg har lidt en naiv lyst til at hver ny blog post skal være super gennemtænkt og bringe noget nyt til bordet, men når man bruger 10-20 minutter på hver blog post, så er det begrænset hvor gennemarbejdet det kan blive. 

Når det er sagt, så får jeg meget ud af at skrive mine tanker ned om et eller andet hver dag. Det fungerer som et værktøj til at organisere og kommunikere mine tanker, dog mest til mig selv for nu 😂 

Derfor skal den her øvelse nok ikke ses som en "opfind den dybe tallerken"-øvelse, men mere en "bliv badass til at skrive og til at overkomme writers block"-øvelse.

3. Hvad vil jeg gøre anderedes de næste 24 dage?
Jeg vil fokusere på at nedsætte ambitionsniveauet og forsøge at lave hver blog post til et endnu mere råt dump af de tanker jeg måtte have den dag. Da jeg ikke forestiller mig at det nødvendigvis kommer til at være super underholdende at følge med i, så holder jeg også igen med at opfordre folk til at subscribe til min Blog via e-mail, som man ellers kan.